7 redenen om met je ervaring voor Exsin te kiezen

32 - 40
Zwolle
waar jij wil

7 redenen om met jouw ervaring voor Exsin te kiezen

Ben je een ervaren professional die impact wil maken in de fysieke leefomgeving? Dan ben je bij Exsin op de juiste plek. Bij ons hoef je je niet in bochten te wringen. Wij passen ons aan jouw leven aan, in plaats van andersom. Hieronder vind je zeven redenen waarom werken bij Exsin de beste keuze is voor jou.

 

1. Doe werk dat ertoe doet

Je wilt werk doen dat betekenisvol is. Bij Exsin werk je aan uitdagende projecten die bijdragen aan een betere leefomgeving. Onze opdrachtgevers zijn omgevingsdiensten, provincies en gemeenten. We matchen jouw expertise met opdrachten die passen bij jouw interesses en dicht bij huis zijn, waar dan ook in Nederland.

2. Werk in een hecht team

Bij Exsin sta je er nooit alleen voor. Onze cultuur draait om samenwerking en support. Of je nu een vraag hebt, advies zoekt of gewoon een luisterend oor nodig hebt, er is altijd iemand om je te helpen.

3. Blijf je kennis, skills en carrière ontwikkelen

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Via Academy by Exsin bieden we trainingen op het gebied van wetgeving, leiderschap en communicatie. Daarnaast krijg je een persoonlijk budget om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat jij zowel als persoon als professional blijft groeien.

Check hier de website van Academy by Exsin > 

4. Plezier in je werk én daarbuiten

Werkplezier leidt tot betere prestaties. Daarom organiseren we regelmatig uitjes en evenementen. Van zomer- en winterfeesten tot sportieve activiteiten zoals boulderen, fietsen en padellen—er is altijd iets leuks te doen met collega’s.

Check onze LinkedIn-pagina om die sfeer te proeven >

5. Flexibel werken zoals het bij jou past

Bij Exsin begrijpen we dat een goede werk-privébalans essentieel is. Daarom bieden we flexibele werkplekken en -tijden. Werk thuis, op kantoor of een mix van beide. Jij bepaalt hoe jouw werkweek eruitziet, en wij passen ons aan jou aan.

Lees bijvoorbeeld het verhaal van Ronald >
Of dat van van Wilma >
Of lees een van de andere verhalen >

6. Profiteer van onze goede naam

Exsin heeft een uitstekende naam in de sector. Dankzij die reputatie hebben we altijd uitdagende en interessante opdrachten voor jou. Als jij je verantwoordelijkheid neemt en je werk goed doet, liggen de mooiste projecten voor je klaar.

7. Deel jouw kennis met de volgende generatie

Bij Exsin investeren we in jong talent. Jij kunt als ervaren professional bijdragen door jouw kennis en ervaring te delen met onze jonge medewerkers. Zo helpen we elkaar om samen verder te komen en de kwaliteit van ons werk hoog te houden.

Klaar voor een stap?

Als je werk zoekt dat ertoe doet, in een hecht team wilt werken, jezelf wilt blijven ontwikkelen en een werkgever zoekt die rekening houdt met jouw privéleven, dan is Exsin de juiste keuze.

  1. Plan een afspraak met Wouter.
  2. Stel al je vragen over Exsin.
  3. Beslis dan of je gaat solliciteren.

Graag tot ziens. Als je durft.

Of we waarmaken wat we beloven?

Check het filmpje van Maxime maar:

Welke vacatures nu open staan?

Voor deze vacatures zoeken we per direct iemand:

of check hier al onze vacatures >

Nieuws

14 oktober 2024

Ben je toe aan een nieuwe prikkel?

... met nieuwe collega's, die vanuit verschillende disciplines integraal samenwerken? Kiek, dat klinkt als Exsin.
Lees meer
3 oktober 2024

Wil je leren hoe je jouw ervaring overbengt op een groep?

Hoe zorg je dat je lekker en zelfverzekerd voor de groep staat? Hoe breng je jouw verhaal op een leuke manier? Dat kun je leren.
Lees meer
5 september 2024

Aan de slag met duurzaamheid

Gisteren begon voor 15 collega's de driedaagse Training Duurzaamheid.
Lees meer